søndag den 30. oktober 2011

Sidste chance!

Kunne du tænke dig at vinde denne fantastisk lækre kurv? Så kan du lige nå det endnu! Gå ind på Garnværkstedets hjemmeside og køb lodder eller gå direkte til indsamlingen og støt Kræftens Bekæmpelses brystkræftkampagne "Støt Brysterne" med et valgfrit beløb. Husk at opgive navn, hvis du vil være med i konkurrencen. For hver ti kroner du støtter med uanset om det er via hjemmesiden eller direkte på indsamlingen modtager du et lod. Præmien trækkes sent mandag aften. Held og lykke!

søndag den 23. oktober 2011

Zpagetti i lange baner


 Vi eeelsker det fede jersey stof, som nu er lavet ind til kæmpe "garn"-nøgler kaldet Zpagetti. Det er en super en god ide at bruge stofrester fra modeindustrien til at vi fiber-nørder kan lave lækre ting.
 

Der kan laves tasker, puder, puffer mm. Se vores opskrifter her og på Ravelry kan du få flere gode ideer.


Der kan også købes starter kit, de indholder garn, hæklenål og opskriften på en lille taske.

onsdag den 19. oktober 2011

Alpacafest

Resten af året ( eller så længe lager haves) er alle Drops´ alpacakvaliteter nedsat med 25% . Nu er derfor et godt tidspunkt til at få handlet ind til efterårets og vinterens lune projekter. Du finder de lækre kvaliteten i butikken her.

Her kommer lidt inspiration til projekter:



Denne skønne bluse er strikket i Nepal (Uld/alpaca). Der er også mulighed for at forlænge den til en tunika.

En skøn, blød trøje lavet i det eksklusive BabyAlpaca Silk.

Et fantastisk lunt tæppe hæklet i Lima, som er en blanding af uld og alpaca.

Lige nu er poncho'er det store hit - her er der lavet et skønt et af slagsen til de mindste i ren alpaca.

lørdag den 15. oktober 2011

Det lækre gästrike garn fra Järbo

Da vi var på messe i august faldt vi pladask for dette garn fra Järbo. Det er et meget lækkert uldgarn der løber 300 m pr. 50 g, hvilket gør det meget anvendeligt til rigtig mange opskrifter.





Vi har i butikken allerede mange favoritter, bl.a de her:







Kjolen kunne også være flot som bluse, når jeg skal 
strikke min udgave i den skønne orange, skal den stoppe lige under hoften.  



 Alle opskrifterne finde du på Järbos hjemmeside ganske gratis lige her. Søg på gästrike, så popper alle opskrifterne op!
Hvis du er medlem af Ravelry, så se lige her hvor mange muligheder der er. 



Lykke er ved at strikke Annette Danielsens Frost i gästrike, prøv at se her hvor flot det bliver.

onsdag den 12. oktober 2011

Støt brysterne

Hos Garnværkstedet vil vi gerne støtte årets brystkræftkampagne "Støt brysterne 2011". Derfor har vi oprettet en indsamling, som du kan støtte her.

Fir hver 10 kr du bidrager med får du et lod til lodtrækningen om en "lyserød pakke", som virkelig er værd at få fingrene i! Pakken har en værdi af ca 500 kr, og består af lyserødt/pink garn og andet strikketilbehør. Den heldige vinder udtrækkes d. 31/10.

Se mere her

onsdag den 5. oktober 2011

Månedens opskrift


Månedens opskrift er en helt fantastisk tunika/kjole i butikkens nye garn fra Dale. Kjolen er strikket i Royal Alpakka. Den kan laves enten som på billedet med fine detaljer som sten og flæser, eller helt enkelt i ensfarvet uden pynt. Uanset hvad vil det helt sikkert blive en favorit.

Hvis du bestiller garn og opskrift i oktober måned og skriver "Månedens opskrift" i bemærkningsfeltet, får du som sædvanlig 10 % rabat.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...